Inima De Migdale Napoleoni
Napoleonii inima de migdale ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți extract de migdale, ciocolată semi-dulce de brutar, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Napoleoni Praline Cu Umplutură De Cremă De Migdale, Citrus burst syllabub cu fursecuri cu inimă de migdale, și Inimă la inimă: Lemon Coeur a la Creme cu compot de portocale de sânge.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Desfaceți 1 foaie de patiserie; tăiați în 12 inimi cu tăietor de prăjituri de 2 inci.
Așezați, la 2 inci distanță, pe foaia de copt. Repetați pe a doua foaie de copt cu foaia de patiserie rămasă.
Coaceți 20 min. sau până se rumenesc. Se răcește 1 min. pe foi de copt.
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește complet.
Între timp, bateți amestecul de budincă, jumătate și jumătate și extrageți cu biciul 2 min. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe pachet. Împărțiți inimile de patiserie orizontal în jumătate; umpleți cu amestec de budincă, adăugând aproximativ 1 lingură. pentru fiecare.
Se amestecă zahărul și apa fierbinte până se amestecă; se întinde pe vârfurile inimilor.
Lăsați să stea până aproape gata.
Stropiți cu ciocolată; rotiți ușor cu scobitoarea.