Inima De Migdale Napoleoni

Inima De Migdale Napoleoni
Napoleonii inima de migdale ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți extract de migdale, ciocolată semi-dulce de brutar, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Napoleoni Praline Cu Umplutură De Cremă De Migdale, Citrus burst syllabub cu fursecuri cu inimă de migdale, și Inimă la inimă: Lemon Coeur a la Creme cu compot de portocale de sânge.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Desfaceți 1 foaie de patiserie; tăiați în 12 inimi cu tăietor de prăjituri de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
3
Așezați, la 2 inci distanță, pe foaia de copt. Repetați pe a doua foaie de copt cu foaia de patiserie rămasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți 20 min. sau până se rumenesc. Se răcește 1 min. pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește complet.
6
Între timp, bateți amestecul de budincă, jumătate și jumătate și extrageți cu biciul 2 min. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe pachet. Împărțiți inimile de patiserie orizontal în jumătate; umpleți cu amestec de budincă, adăugând aproximativ 1 lingură. pentru fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8
Se amestecă zahărul și apa fierbinte până se amestecă; se întinde pe vârfurile inimilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Lăsați să stea până aproape gata.
10
Stropiți cu ciocolată; rotiți ușor cu scobitoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista