Ingredientul Secret (Miere): Carne De Porc Prăjită Cu Cimbru De Miere

Ingredientul Secret (Miere): Carne De Porc Prăjită Cu Cimbru De Miere
Ingredientul Secret( miere): muschiul de porc prăjit cu miere-cimbru este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 436 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 3,58 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare kosher, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ingredientul Secret( miere): muștar cremos de miere pentru fructe de mare, Carne De Porc Prăjită Cu Miere, și Carne de porc glazurată Guinness & honey.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 km F. Scoateți carnea de porc din frigider cu 15 minute înainte de a dori să o utilizați. Se usucă cu un prosop de hârtie și se condimentează carnea de porc pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește, căutați carnea de porc până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 3 minute pe părți sau 12 minute în total. Scoateți carnea de porc din tigaie și adăugați bulionul de pui. Răsturnați toate bucățile maro din partea de jos a tigaiei și rezervați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
În timp ce carnea de porc se arde, amestecați cimbrul, mierea și untul până se încorporează complet. Condimentează amestecul cu sare și piper. Frecați cu grijă amestecul pe toată exteriorul porcului ars.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Așezați carnea de porc cu miere pe o foaie de copt căptușită cu folie, care a fost ușor unsă. Folosiți o lingură pentru a turna orice amestec de miere care curge din carne înapoi deasupra coapsei de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Se toarnă bulionul de pui din tigaia fierbinte în foaia de copt. Prajiti carnea de porc la cuptor pana cand carnea de porc atinge o temperatura interna de 145 km F. scoateti carnea de porc din cuptor, cortati cu folie si lasati sa se odihneasca 10 minute. Feliați în medalioane și serviți cu sosul de tigaie și câteva crenguțe suplimentare de cimbru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pentru PetreceriPentru Petreceri
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista