Inele Picante De Mere Simulate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați inelele de mere picante. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 55 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 80. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Un amestec de bețișoare de scorțișoară, borcane de conserve cu jumătate de halbă, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Inele Picante De Mere Simulate, Mock Plăcintă Cu Mere, și Mock Plăcintă Cu Mere.
Instrucțiuni
Se amestecă 2 căni de apă (sau cantitatea necesară pentru a acoperi dovlecelul) și varul de murat împreună într-un castron nereactiv.
Așezați feliile de dovlecei într-un borcan de sticlă mare (cel puțin 1 galon) sau într-un vas mare și turnați amestecul de var peste dovlecei. Soluția trebuie să acopere complet dovleceii. Acoperiți borcanul cu folie de plastic și lăsați să stea 24 de ore.
Scurgeți feliile de dovlecei într-o strecurătoare în chiuvetă; spălați bine borcanul de sticlă. Clătiți foarte bine feliile de dovlecel sub apă curentă pentru a clăti tot varul și așezați feliile înapoi în borcan. Acoperiți cu apă proaspătă rece, lăsați să stea timp de 2 până la 3 ore și scurgeți apa. Clătiți din nou.
Așezați feliile de dovlecel într-o oală mare și amestecați 1 cană de oțet, alaun, colorant alimentar și încă 2 căni de apă (sau suficientă apă pentru a acoperi feliile de dovlecel). Se aduce la fierbere la foc mediu, se reduce focul la minim și se fierbe feliile de dovlecel timp de 2 ore.
Scurgeți feliile de dovlecel și aruncați lichidul.
Așezați feliile de dovlecel înapoi în borcanul de sticlă.
Se amestecă împreună 1 cană de oțet, încă 3 căni de apă, zahărul, bețișoarele de scorțișoară și bomboanele roșii fierbinți într-o cratiță la foc mediu. Aduceți la fierbere și amestecați până când zahărul și bomboanele se dizolvă.
Se toarnă siropul peste feliile de dovlecel. Lăsați dovlecelul să stea acoperit timp de 24 de ore.
Scurgeți și rezervați siropul. Aduceți siropul la fierbere completă într-o cratiță la foc mediu.
Sterilizați borcanele și capacele de conservare în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați feliile de dovlecel în borcanele fierbinți, sterilizate și turnați siropul fierbinte în borcane până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta orice reziduu alimentar. Acoperiți cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un raft în fundul unui vas mare și umpleți până la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi coborâți cu grijă borcanele în oală folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, până când nivelul apei este cu cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere completă, acoperiți oala și procesați timp de 20 de minute.
Scoateți borcanele din oală și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă răcoroasă și întunecată.