Inele de mere și ceapă bătute cu bere

Inele de mere și ceapă bătute cu bere
Inelele de mere și ceapă bătute cu bere necesită aproximativ 23 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 207 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de scorțișoară, mere granny smith, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Inele De Ceapă Bătute Cu Bere, Inele De Ceapă Bătute Cu Bere, și Inele De Ceapă Bătute Cu Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă suficient ulei într-o cratiță medie pentru a ajunge la o adâncime de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Încălziți uleiul la foc mediu până când un termometru prăjit înregistrează 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Într-un bol mediu de amestecare bateți albușul până se spumează. Se amestecă berea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Adăugați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se amestecă până când aluatul este neted. Pune deoparte.
6
Tăiați ceapa în felii de 1/2 inch și separați-o în inele. Feliați fiecare măr în 5 inele și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Înmuiați feliile de mere în aluat și lăsați orice exces de aluat să se scurgă. Se prăjește timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte până se rumenesc. Folosind o lingură cu fante, transferați inelele de mere prăjite pe prosoape de hârtie pentru a le scurge. Repetați cu inelele de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Transferați inelele de mere și ceapă pe platourile de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Presărați inelele de ceapă cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Presărați inelele de mere cu zahărul sărat de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
11
Serviți imediat.
12
Combinați toate ingredientele într-un castron mic. Depozitați etanș într-un recipient din sticlă sau plastic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Inele de ceapă din meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lanson Le Black Label Brut ( jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și mirosurile de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe gust, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.
DificultateMediu
Gata În23 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista