Inelele de mere și ceapă bătute cu bere necesită aproximativ 23 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 207 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de scorțișoară, mere granny smith, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Inele De Ceapă Bătute Cu Bere, Inele De Ceapă Bătute Cu Bere, și Inele De Ceapă Bătute Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă suficient ulei într-o cratiță medie pentru a ajunge la o adâncime de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Încălziți uleiul la foc mediu până când un termometru prăjit înregistrează 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
3
Într-un bol mediu de amestecare bateți albușul până se spumează. Se amestecă berea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Adăugați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se amestecă până când aluatul este neted. Pune deoparte.
6
Tăiați ceapa în felii de 1/2 inch și separați-o în inele. Feliați fiecare măr în 5 inele și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Înmuiați feliile de mere în aluat și lăsați orice exces de aluat să se scurgă. Se prăjește timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte până se rumenesc. Folosind o lingură cu fante, transferați inelele de mere prăjite pe prosoape de hârtie pentru a le scurge. Repetați cu inelele de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Transferați inelele de mere și ceapă pe platourile de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Presărați inelele de ceapă cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Presărați inelele de mere cu zahărul sărat de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Scorțișoară
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
11
Serviți imediat.
12
Combinați toate ingredientele într-un castron mic. Depozitați etanș într-un recipient din sticlă sau plastic.
Inele de ceapă din meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lanson Le Black Label Brut ( jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și mirosurile de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe gust, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.