Inel de portocale caramel
Caramel Orange Ring ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de garnituri. Pentru 60 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 411 calorii, 4 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Un amestec de marmeladă de portocale, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de spectaculos de 20%. Rețete similare includ Inelul Semilună de Caramel Chai, Inelul de mic dejun portocaliu și Inelul de mic dejun portocaliu.
Instrucțiuni
Turnați marmeladă într-o bucată de 10 inci unsă și făinată. tigaie cu tub canelat.
Se presară cu nuci pecan. Într-un castron mic, combina zahărul brun și scorțișoara; pus deoparte. Separați biscuiții în 20 de bucăți. Scufundați în unt, apoi rulați în amestecul de zahăr brun. Aranjați biscuiții unul lângă altul, cu marginea îngustă în picioare.
Stropiți cu untul rămas; se presară cu amestecul de zahăr brun rămas.
Coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește timp de 10 minute; răsturnați pe un platou de servire.