Inel de portocale caramel

Inel de portocale caramel
Caramel Orange Ring ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de garnituri. Pentru 60 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 411 calorii, 4 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Un amestec de marmeladă de portocale, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de spectaculos de 20%. Rețete similare includ Inelul Semilună de Caramel Chai, Inelul de mic dejun portocaliu și Inelul de mic dejun portocaliu.

Instrucțiuni

1
Turnați marmeladă într-o bucată de 10 inci unsă și făinată. tigaie cu tub canelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se presară cu nuci pecan. Într-un castron mic, combina zahărul brun și scorțișoara; pus deoparte. Separați biscuiții în 20 de bucăți. Scufundați în unt, apoi rulați în amestecul de zahăr brun. Aranjați biscuiții unul lângă altul, cu marginea îngustă în picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Stropiți cu untul rămas; se presară cu amestecul de zahăr brun rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4
Coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește timp de 10 minute; răsturnați pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista