Inel De Budincă De Morcovi
Inelul de budincă de morcov este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 485 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Inel De Morcov, Inel De Morcov, și Budinca De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu tub sau o tigaie bundt.
Crema împreună unt și zahăr brun.
Adăugați ou și apă; amestecați bine.
Amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, nucșoara și scorțișoara într-un bol separat; amestecați în amestecul de unt crem. Se amestecă morcovii răzuți și se amestecă bine.
Se toarnă uniform în tava de tub pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră.