Inelul de budincă de morcov este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 485 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Inel De Morcov, Inel De Morcov, și Budinca De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu tub sau o tigaie bundt.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cuptor
2
Crema împreună unt și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Cremă
3
Adăugați ou și apă; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
4
Amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, nucșoara și scorțișoara într-un bol separat; amestecați în amestecul de unt crem. Se amestecă morcovii răzuți și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Morcov
Unt
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă uniform în tava de tub pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră.