Indian Ou-Roll Benzi
Indian ou-Roll benzi este un fără lactate rețetă cu 80 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 5 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, chimen măcinat, ambalaje pentru rulouri de ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Rulou de ou într-un castron (o cină ușoară în timpul săptămânii!), Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun, și Caserola Mexicană Cu Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti condimentul curry, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic.
Pentru a pregăti benzi, aranjați benzile de rulou de ou pe 2 foi de copt acoperite cu spray de gătit. Înveliți benzile cu spray de gătit și presărați 2 lingurițe de condimente curry peste benzi.
Coaceți fâșiile la 375 timp de 8 minute sau până când sunt crocante.
Notă: păstrați condimentele de curry rămase într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.