Imposibil De Ușor Franceză Mere Desert Pătrate

Imposibil De Ușor Franceză Mere Desert Pătrate
Reteta imposibil de ușor Franceză mere Desert pătrate ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 216 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți lapte, unt, amestec original și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Imposibil De Ușor Plăcintă Cu Mere Franceză, Plăcintă Cu Mere Franceză Fără Gluten Imposibil De Ușoară, și Pătrate Ușoare De Desert Cu Mere-Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați 1 cană Bisquick mix și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Tăiați în 1/4 cană de unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până se sfărâmă. Se amestecă nucile; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într-un castron mare, amestecați mere, scorțișoară și nucșoară; lingură în tigaie. Într-un castron mediu, amestecați ingredientele rămase până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Se toarnă amestecul peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
5
Se presară cu streusel.
6
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat și partea superioară este maro auriu. Se răcește 30 de minute sau până se fixează înainte de tăiere în pătrate. A se păstra la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista