Iepurași De Bezea

Iepurași De Bezea
Iepurașii de bezea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 76 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de zahăr, cremă de tartru, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular îmbunătățit de 7%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Iepurași Vegetarieni, Iepurași Dolofan, și Iepurași De Miere (Rulouri).

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile într-un castron mic; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Preîncălziți cuptorul la 225 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați cremă de tartru în albușurile de ou; bateți la viteză medie până se spumează. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, bătând la mare după fiecare adăugare până când zahărul este dizolvat. Continuați să bateți până se formează vârfuri lucioase rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Tăiați o gaură mică în vârful unei pungi de patiserie sau într-un colț al unei pungi de plastic sigure pentru alimente.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Transferați bezea în geantă. Țeavă 4-3 / 4-in. forme de iepuraș pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți 1-1 / 2 ore sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
8
Într-un cuptor cu microunde, topiți învelișul de bomboane; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
9
Așezați într-o altă pungă de patiserie sau plastic; tăiați o gaură mică în vârful pungii. Urechi de țeavă, mustăți și guri pe iepurași cu acoperire de bomboane topită. Atașați inimile pentru ochi și nas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este arbaleta Sonoma Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista