Iepurași De Bezea
Iepurașii de bezea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 76 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de zahăr, cremă de tartru, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular îmbunătățit de 7%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Iepurași Vegetarieni, Iepurași Dolofan, și Iepurași De Miere (Rulouri).
Instrucțiuni
Așezați albușurile într-un castron mic; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 225 CP.
Adăugați cremă de tartru în albușurile de ou; bateți la viteză medie până se spumează. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, bătând la mare după fiecare adăugare până când zahărul este dizolvat. Continuați să bateți până se formează vârfuri lucioase rigide.
Tăiați o gaură mică în vârful unei pungi de patiserie sau într-un colț al unei pungi de plastic sigure pentru alimente.
Transferați bezea în geantă. Țeavă 4-3 / 4-in. forme de iepuraș pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Coaceți 1-1 / 2 ore sau până când este ferm.
Scoateți rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Într-un cuptor cu microunde, topiți învelișul de bomboane; se amestecă până se omogenizează.
Așezați într-o altă pungă de patiserie sau plastic; tăiați o gaură mică în vârful pungii. Urechi de țeavă, mustăți și guri pe iepurași cu acoperire de bomboane topită. Atașați inimile pentru ochi și nas.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este arbaleta Sonoma Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Arbaleta Sonoma Pinot Noir]()
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.