Iaurt Zmeură Cheesecake Baruri

Iaurt Zmeură Cheesecake Baruri
Această rețetă face 36 de porții cu 119 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, amestec de prăjituri cu fulgi de ovăz, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bare De Cheesecake Cu Iaurt De Mere, Bare De Cheesecake Cu Zmeură, și Bare De Cheesecake Cu Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de prăjituri, untul și 1 ou până se formează aluatul rigid. Rezervați 1/2 cană de aluat. Folosind degetele făinoase, apăsați aluatul rămas în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie MixCookie Mix
UntUnt
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză, făina, ouăle și iaurtul cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
IaurtIaurt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Se întinde uniform pe baza parțial coaptă; se acoperă cu zmeură. Zdrobiți aluatul de ovăz rezervat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
BazaBaza
AluatAluat
6
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când blatul devine maro auriu deschis. Se răcește 10 minute. Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește. Pentru bare, tăiați în 9 rânduri cu 4 rânduri.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Garnisiți barele cu zmeură proaspătă, dacă doriți. Acoperiți și refrigerați toate barele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista