Iaurt Zmeură Cheesecake Baruri
Această rețetă face 36 de porții cu 119 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, amestec de prăjituri cu fulgi de ovăz, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bare De Cheesecake Cu Iaurt De Mere, Bare De Cheesecake Cu Zmeură, și Bare De Cheesecake Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inch cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de prăjituri, untul și 1 ou până se formează aluatul rigid. Rezervați 1/2 cană de aluat. Folosind degetele făinoase, apăsați aluatul rămas în fundul tigaiei.
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză, făina, ouăle și iaurtul cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Se întinde uniform pe baza parțial coaptă; se acoperă cu zmeură. Zdrobiți aluatul de ovăz rezervat deasupra.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când blatul devine maro auriu deschis. Se răcește 10 minute. Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește. Pentru bare, tăiați în 9 rânduri cu 4 rânduri.
Garnisiți barele cu zmeură proaspătă, dacă doriți. Acoperiți și refrigerați toate barele rămase.