Iaurt cu smântână
Iaurt cu smântână Braid este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 12 porții. O porție conține 240 de calorii, 6 g de proteine și 7 g de grăsimi. Pentru 29 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de drojdie activă, iaurt, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca un mic dejun la preț foarte rezonabil. Cu un scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Impletitura cu iaurt cu smântână, Mini biscuiți cu smântână și iaurt și împletitură cu cremă de nucă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în 1/3 cană apă caldă. Intr-un castron mare, bate smantana, iaurtul, 2 linguri de unt, zaharul, sarea si apa ramasa.
Adăugați amestecul de drojdie și 2 căni de făină; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficient din făina rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata. Împărțiți în treimi. Modelați fiecare într-o formă de 16 inchi. frânghie. Se unge o tava de copt si se presara cu faina de porumb.
Așezați trei frânghii pe tava de copt pregătită și împletiți; prindeți cusăturile pentru a sigila și introduceți capetele dedesubt.
Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 400° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc. Topiți untul rămas; perie peste împletitură.