I Ricchi e i Poveri (bogații și săracii)

I Ricchi e i Poveri (bogații și săracii)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați I Ricchi e i Poveri (bogații și săracii). Pentru $6.12 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 654 calorii, 62g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, pătrunjel, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptura săracului (Bistecche dei Poveri), Lasagna săracului, și Friptura săracului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați 1/2 cană de vin alb sau vermut uscat, 1/4 cană de apă și frunze de dafin într-o tigaie; gatiti la foc mediu-mare. Când lichidul începe să baloneze, adăugați creveți; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut UscatVermut Uscat
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați fasole și gătiți până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
3
Scurgeți creveții și fasolea și transferați-le în castron; aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Adăugați ulei de măsline și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
5
Adăugați 1 linguriță de vin alb sau vermut uscat, suc de lămâie și 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Se acoperă cu pătrunjel proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
Vermut UscatVermut Uscat
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate47
Revista