I Ricchi e i Poveri (bogații și săracii)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați I Ricchi e i Poveri (bogații și săracii). Pentru $6.12 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 654 calorii, 62g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, pătrunjel, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptura săracului (Bistecche dei Poveri), Lasagna săracului, și Friptura săracului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați 1/2 cană de vin alb sau vermut uscat, 1/4 cană de apă și frunze de dafin într-o tigaie; gatiti la foc mediu-mare. Când lichidul începe să baloneze, adăugați creveți; gatiti 3 minute.
Adăugați fasole și gătiți până la cald.
Scurgeți creveții și fasolea și transferați-le în castron; aruncați frunza de dafin.
Adăugați ulei de măsline și aruncați.
Adăugați 1 linguriță de vin alb sau vermut uscat, suc de lămâie și 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Se acoperă cu pătrunjel proaspăt tocat.