Hummusul lui Wendy Jae

Hummusul lui Wendy Jae
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Hummusul lui Wendy Jae ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 116 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din Orientul Mijlociu. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Wendy ' s Chili, Wendy ' s Chili, și Wendy ' s Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un procesor de bucătărie sau blender, pulse usturoi și ceapă până la tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați fasole garbanzo, se poate la un moment dat, și puls la piure. Se amestecă în salvie, busuioc, oregano, pătrunjel, suc de lămâie și ulei; piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista