Hummus cu lămâie conservată și roșii uscate la soare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Orientul Mijlociu, așa că încercați Hummus cu lămâie conservată și roșii uscate la soare. Această rețetă face 12 porții cu 116 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftine. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de tahini, roșii uscate la soare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Hummus cu lămâie conservată și roșii uscate la soare, Hummus cu lămâie conservată și roșii uscate la soare, și Quiche de spanac cu roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează și spală năutul; așezați într-un bol. Acoperiți năutul cu apă la 2 centimetri deasupra năutului; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Combinați năutul și 6 căni de apă într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 ore sau până când este foarte fragedă.
Scurgeți într-un colizor peste un bol; rezervați 2/3 cană lichid de gătit.
Puneți roșiile într-un castron; acoperiți cu apă clocotită. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute sau până se înmoaie; scurgeți. Puneți deoparte 1 lingură de roșii.
Combinați năutul, rezervat 2/3 cană lichid de gătit, tahini, suc, sare, chimen, piper și usturoi într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Se amestecă roșiile și 1 lingură de lămâie conservată. Amestec lingura pe o farfurie de servire; răspândit la o grosime de 3/4 inch.
Se presară cu 1 lingură de roșii rezervate, rămânând 1 lingură de lămâie conservată și pătrunjel.