Hoppin ' John
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Hoppin ' John ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 662 calorii, 39G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ceapă, morcovi, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul alb gătit, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este super. Încercați Hoppin ' John, Hoppin ' John, și Hoppin John pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați morcovi, ceapă și țelină. Gatiti, amestecand des, pana se inmoaie usor, 3 pana la 5 minute. Se amestecă mazărea și 1 cană de apă. Aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți gătite.
Puneți șunca într-un aragaz lent și turnați amestecul de mazăre peste el. Gatiti la foc mic timp de 4 pana la 6 ore.
Scoateți șunca și puneți-o deoparte. Condimentează amestecul de mazăre cu sare și piper. Când șunca este suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați-o; aruncați grăsimea, zgârierea și osul. Se amestecă carnea în mazăre și se pune lingura peste orez. Dacă doriți, presărați cu sos fierbinte.