Homari La Grătar - - - Aragoste Alle Brace

Homari la grătar - - - Aragoste alle Brace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 151 calorii, 21g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 8 și costă $2.63 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de rucola, maghiran, homari vii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Homari Maine La Grătar, Homari Portughezi La Grătar, și Homari la grătar cu sos de scufundare din Asia de Sud-Est pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Puneți uleiul de măsline și sucul și coaja de 3 lămâi într-o cratiță mică și puneți-le la foc mediu. Se aduce la fierbere aproape, se ia de pe foc și se toarnă într-un bol. Adăugați imediat "pensula" de maghiran și limoncello și lăsați să se absoarbă, ca ceaiul, timp de 1 oră, acoperit. Acest amestec poate fi păstrat într-un borcan cu capac, ferit de lumină, până la o săptămână.
Ucideți homarii străpungându-le cojile cu un vârf ascuțit în centrul capătului din spate al ochilor.
Așezați întregul homar pe cea mai fierbinte parte a grătarului timp de 3 minute pe fiecare parte și scoateți-l de pe foc.
Tăiați homarii pe jumătate pe lungime și, având grijă să nu pierdeți o picătură de tomalley sau icre, ungeți-i ușor cu uleiul parfumat, folosind peria de maghiran. Așezați-le ușor, cu coaja în jos, pe grătar și gătiți până aproape gata, aproximativ 6 până la 7 minute. Întoarceți carnea în jos, gătiți timp de 1 minut și scoateți-o într-un platou. Îmbrăcați rucola cu 4 linguri de ulei parfumat și puțină sare grosieră și îngrămădiți în centrul platoului.
Serviți cald sau la temperatura camerei, cu uleiul rămas și pene de lămâie pe lateral.