Homari La Grătar - - - Aragoste Alle Brace

Homari La Grătar - - - Aragoste Alle Brace
Homari la grătar - - - Aragoste alle Brace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 151 calorii, 21g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 8 și costă $2.63 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de rucola, maghiran, homari vii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Homari Maine La Grătar, Homari Portughezi La Grătar, și Homari la grătar cu sos de scufundare din Asia de Sud-Est pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Puneți uleiul de măsline și sucul și coaja de 3 lămâi într-o cratiță mică și puneți-le la foc mediu. Se aduce la fierbere aproape, se ia de pe foc și se toarnă într-un bol. Adăugați imediat "pensula" de maghiran și limoncello și lăsați să se absoarbă, ca ceaiul, timp de 1 oră, acoperit. Acest amestec poate fi păstrat într-un borcan cu capac, ferit de lumină, până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LimoncelloLimoncello
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MaghiranMaghiran
LămâieLămâie
SucSuc
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Ucideți homarii străpungându-le cojile cu un vârf ascuțit în centrul capătului din spate al ochilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Coji De PasteCoji De Paste
4
Așezați întregul homar pe cea mai fierbinte parte a grătarului timp de 3 minute pe fiecare parte și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Tăiați homarii pe jumătate pe lungime și, având grijă să nu pierdeți o picătură de tomalley sau icre, ungeți-i ușor cu uleiul parfumat, folosind peria de maghiran. Așezați-le ușor, cu coaja în jos, pe grătar și gătiți până aproape gata, aproximativ 6 până la 7 minute. Întoarceți carnea în jos, gătiți timp de 1 minut și scoateți-o într-un platou. Îmbrăcați rucola cu 4 linguri de ulei parfumat și puțină sare grosieră și îngrămădiți în centrul platoului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
HomarHomar
MaghiranMaghiran
RucolaRucola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Serviți cald sau la temperatura camerei, cu uleiul rămas și pene de lămâie pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Domaine Louis Moreau Chablis. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Domaine Louis Moreau Chablis
Domaine Louis Moreau Chablis
Chablis își atinge caracterul mineral extrem de distinctiv datorită climatului său rece din nord și a solului său foarte calcaros. Domaine Louis Moreau Chablis este fructat și viu, cu note florale și note de măr și pere. Aciditate strălucitoare, cu mineralitate și un palat echilibrat de rotunjime și finețe.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista