Homar în sos Puttanesca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 813 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $5.04 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de pătrunjel proaspăt, bulion de pui, parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee, Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar, și Sos Puttanesca.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu și condimentați apa cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Tăiați cozile de homar pe lungime, scoateți carnea din coji și tăiați-o în bucăți de 1 inch. Puneți și tocați măslinele kalamata și clătiți caperele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Kalamata
Cozi De Homar
Capere
Coji De Paste
Carne
3
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se adaugă uleiul de măsline și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
5
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute. Se amestecă fulgii de usturoi și ardei roșu și se sotează încă 30 de secunde; nu rumeniti usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Ceapă Eșalotă
Usturoi
6
Adăugați roșiile, vinul, bulionul de pui, busuiocul și pătrunjelul. Se fierbe timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Tomate
Pătrunjel
Busuioc
Vin
7
Adăugați capellini în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capellini
Apă
8
Se amestecă carnea de homar tocată, caperele, măslinele kalamata, untul și piperul, după gust, în amestecul de roșii. Acoperiți tigaia și fierbeți sosul până când carnea de homar este gătită, aproximativ 5 până la 7 minute. Când pastele sunt fierte, se scurg și se adaugă într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Kalamata
Carne De Homar
Unt
Capere
Piper
Tomate
Paste
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
9
Se toarnă sosul peste paste și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sos
10
Se presară Parmigiano-Reggiano ras și pătrunjelul tocat și se servește.
Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Etienne Boileau Petit Chablis. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.