Homar Shangri-Lee cu spanac crocant

Homar Shangri-Lee cu spanac crocant
Homarul Shangri-Lee cu spanac crocant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 705 calorii, 16g de proteine, și 43G de grăsime per portie. Pentru $ 8.55 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți mere, unt, lămâie și orez cu aromă de plante și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Budinca de orez Shangri-la, Homar furios cu orez cu lămâie și busuioc crocant, și Homar Prăjit Cu Usturoi Și Ierburi Cu Chipsuri Crocante De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul și amestecul de sos curry într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curry MixCurry Mix
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți în lapte de nucă de cocos și mere. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Sos De MereSos De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Încălziți uleiul într-o oală mare grea sau wok la foc mediu-mare până când uleiul înregistrează 350 de grade F pe un termometru de prăjit. Lucrând în loturi, adăugați cu grijă spanacul în ulei și gătiți până când spanacul este crocant și translucid, aproximativ 30 de secunde. Aveți grijă, deoarece uleiul poate scuipa și stropi puțin din cauza conținutului de apă al spanacului. Folosind un skimmer sau o lingură pliată, transferați spanacul crocant pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
SkimmerSkimmer
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Presărați spanacul cu sare. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
SareSare
1
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Puneți deoparte și păstrați cald. Între timp, presărați cozile de homar cu condimente de fructe de mare. Topiți untul și uleiul într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Fructe De MareCondimente De Fructe De Mare
Cozi De HomarCozi De Homar
UntUnt
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați cozi de homar. Acoperiți și gătiți până când homarii sunt doar fierți, întorcându-se ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
HomarHomar
1
Lingurați 1 cană de orez pe centrul fiecăruia dintre cele 4 farfurii. Tăiați cozile de homar în cruce în medalioane groase de 1/2 inci. Medalioane de homar Fan deasupra orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
HomarHomar
OrezOrez
2
Așezați spanacul crocant alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
3
Stropiți sosul curry și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care îl puteți încerca este Domaine du Colombier Chablis. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Domaine du Colombier Chablis
Domaine du Colombier Chablis
Un vin fructat și mineral.Perechi bine cu aperitive, fructe de mare fierte, carne și melci.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista