Lobster Newburg ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 368 calorii, 15g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți homari maine, amidon de porumb, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Homar Newburg, Homar Newburg, și Homar Newburg pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți și scurgeți ciupercile; tăiați și aruncați capetele tulpinii decolorate. Tăiați subțire ciupercile și puneți - le într-o tigaie de 10 până la 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați 1/4 cană de sherry, șalotă, suc de lămâie și 2 linguri de unt. Se amestecă adesea la foc mare până când sucurile se evaporă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ceapă Eșalotă
Unt
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Între timp, într-un castron mic și adânc, bateți smântâna până când ține vârfuri moi. Aromă după gust cu sare, piper și aproximativ 1 lingură de sherry. Dacă faceți până la 2 ore înainte, acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Cremă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-un alt castron mic, amestecați bulionul și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se adaugă în amestecul de ciuperci și se amestecă până la fierbere, aproximativ 1 minut; dacă faceți până la 2 ore înainte, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
6
Pâine prăjită cu unt, dacă doriți, și așezată pe farfurii; așezați coji de coadă de homar, cu părțile cupate în sus, lângă pâine prăjită (dacă folosiți homar Maine, garnisiți și farfurii cu coji de corp). Aranjați un grup de crenguțe de năsturel pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Nasturel
Homar
Unt
Coji De Paste
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Tăiați carnea de coadă de homar în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Carne
8
Adăugați carnea de coadă și picior și aproximativ jumătate din frisca aromată în amestecul de ciuperci; se amestecă la foc mediu-mare până la fierbere, 2 până la 3 minute (3 până la 4 minute dacă este răcit). Puneți rapid amestecul în coji de coadă și pe pâine prăjită. Lingură frisca rămasă pe amestecul de homar; dacă este disponibil, așezați carnea cu gheare pe smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Ciuperci
Homar
Coji De Paste
Cremă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Carne
9
Cum să gătești și să scoți homarul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
10
Homarii din Maine sau americani au gheare mari, cărnoase; în cea mai mare parte, această crustacee este vândută proaspăt gătită sau vie pentru gătit. Homarii spinoși și alți homari au gheare minuscule; toată carnea este în cozile lor, care sunt disponibile pe scară largă congelate; căutați oferte excelente la magazinele cu depozite cu reduceri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustacee
Homar
Carne
11
Timp de pregătire și gătire: 10 până la 20 de minute pentru a fierbe apa; 25 până la 35 de minute pentru a găti, răci și coaja homarii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Apă
12
Face: un homar Maine de 1 1/2 lire produce aproximativ 4 uncii de carne, o coadă de homar spinoasă de 6 până la 8 uncii de 4 până la 6 uncii de carne; fiecare face 1 porție
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Homar
Carne
13
Aduceți 6 litri de apă la fierbere într - o tigaie de 8 până la 10 litri la foc mare. Plonjați 2 homari vii Maine (aproximativ 1 1/2 lb. fiecare) cu capul în apă clocotită (sau adăugați 2 cozi de homar spinoase congelate dezghețate, 6 până la 8 oz. fiecare, la 3 qt. apă clocotită într - un 5-la 6-qt. pan). Acoperiți și gătiți 10 minute; când fierberea se reia, reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Homar
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Scurgeți homarii și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a atinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
15
Pentru homarii Maine, răsuciți cozile (a). Atât pentru homarii Maine, cât și pentru cozile de homar spinoase, folosiți foarfece pentru a elibera partea inferioară plată a fiecărei cochilii de coadă, tăind de-a lungul marginilor interioare (B); aruncați coaja inferioară și flippers. Ridicați carnea; scoateți și aruncați vena, dacă este prezentă. Puneți carnea într-un castron. Clătiți și salvați spatele cochiliei cozii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Homar
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
Bol
16
Răsuciți picioarele cu gheare de la homari Maine. Trageți cochilii din corpuri. Dacă doriți, scoateți și salvați icre roșii, tamalley verde (ficat) și grăsime albă pentru alte utilizări. Aruncați interioarele carcasei corpului; clătiți și salvați cochilii. Dacă doriți, rezervați picioare mici pentru a mânca mai târziu. Rupeți ghearele de la picioarele mari. Crăpați cojile picioarelor și îndepărtați carnea; se adaugă în castron. Introduceți vârfurile foarfecelor în capătul deschis al fiecărei gheare (C); tăiați de-a lungul crestei până la vârf. Rupeți coaja deschisă; îndepărtați cu grijă gheara. Aruncați cojile; adăugați carne în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Coji De Paste
Ficat
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
17
Dacă gătiți cu până la 6 ore înainte, acoperiți carnea și sigilați cojile rezervate într-o pungă de plastic; rece.
Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 160 de dolari pe sticlă.