Homar Cantoneză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 318 calorii. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, carne de porc grasă măcinată, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Homar În Stil Cantonez, Homar în stil cantonez cu ghimbir și Scallions, și Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 6 litri de apă cu 3 linguri de sare la fierbere într - o oală de 8 până la 10 litri la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Între timp, amestecați amidonul de porumb, bulionul, vinul de orez, sosul de soia, zahărul și piperul într-un castron mic până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Vin De Orez
Sos De Soia
Piper
Bulion
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Puneți homarii cu capul înainte în apă clocotită, apoi acoperiți bine și gătiți timp de 2 minute din momentul în care homarii intră în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Apă
4
Transferați homarii cu clești într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul (homarii nu vor fi complet fierți), apoi scurgeți homarii într-o strecurătoare. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, răsuciți coada și ghearele (inclusiv articulațiile) de 1 homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Clește
Bol
5
Tăiați corpul în jumătate pe lungime prin coajă cu foarfece, apoi îndepărtați și aruncați sacii de nisip din interiorul capului.
6
Tăiați corpul în jumătate din nou transversal. Înjumătățiți coada pe lungime prin coajă cu un satâr sau un cuțit mare și greu, apoi tăiați fiecare jumătate transversal în 4 bucăți. Lucrul cu același homar, 1 gheară la un moment dat, înfășurați ghearele cu articulații într-un prosop de bucătărie și răsuciți ghearele din articulații. Desfaceți ghearele, apoi crăpați articulațiile cu un ciocan sau spatele unui cuțit mare și greu. Tăiați ghearele pe jumătate pe lungime între clești cu un satâr sau un cuțit mare și greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Cleaver
Cuțit
7
Transferați bucățile de homar într-un castron, păstrând carnea în scoici. Repetați cu al doilea homar, punând bucăți de al doilea homar într-un alt castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Coji De Paste
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Încălziți wok la foc mare până când o picătură de apă se evaporă instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
9
Se toarnă 1 lingură de ulei vegetal pe partea wok, apoi se înclină wok pentru a învârti uleiul, partea de acoperire. Când uleiul începe să fumeze, adăugați bucăți de 1 homar și amestecați până când carnea începe să devină opacă, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Homar
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
10
Transferați homarul gătit cu o lingură cu fante într-un castron mare. Repetați cu al doilea homar, transferând bucățile fierte în același castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
11
Adăugați uleiul vegetal rămas de lingură în wok, învârtindu-se pentru a acoperi, apoi adăugați fasole, usturoi, ghimbir, scallions și carne de porc și amestecați până când carnea de porc nu mai este roz, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Ceapa Verde
Usturoi
Ghimbir
Fasole
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
12
Se amestecă amestecul de amidon de porumb, apoi se adaugă la carnea de porc în wok și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
13
Adăugați homar și amestecați pentru a acoperi, apoi reduceți focul și fierbeți, acoperit, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
14
Scoateți capacul și turnați ouăle peste amestecul de homar într-un flux circular subțire. Acoperiți wok și fierbeți doar până când ouăle încep să se întărească, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 70 de dolari.