Hoisin-Cotlet De Porc Marinat

Hoisin-Cotlet De Porc Marinat
Cotletele de porc marinate Hoisin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 713 calorii, 76g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $5.37 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de usturoi de fasole, ghimbir, sos de stridii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Cinci Condimente Hoisin, Hoisin-Cotlet De Porc Glazurat, și Cotlet De Porc La Grătar Hoisin.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 6 ingrediente într-un castron mare pentru marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați cotletele într-o pungă de plastic resigilabilă foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați marinada în pungă. Sigilați partea superioară, eliberând excesul de aer. Întoarceți geanta pentru a acoperi cotletele. Refrigerați 3 până la 5 zile, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
4
Preîncălziți broiler, reglând raftul la 8 inci sub sursa de căldură. Tapetați foaia de copt cu margini cu folie rezistentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Scoateți cotletele din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
6
Așezați cotletele pe tigaia pregătită, cu puțină marinată încă agățată. Se fierbe până când cotletele sunt fierte și termometrul este introdus orizontal în registrele centrale 145 F, urmărind îndeaproape pentru a preveni arderea (cotletele se pot arde ușor în pete), aproximativ 9 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
7
Transferați în farfurii și serviți.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista