Hoboken Eddie's Root Beer Chicken

Hoboken Eddie's Root Beer Chicken
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Hoboken Eddie's Root Beer Chicken. Această rețetă servește 4 și costă 3,51 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu fodmap are 1141 de calorii, 51 g de proteine și 16 g de grăsime per porție. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Un amestec de sare și piper, sos jalapeno, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 66%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Root Beer Granite with Root Beer Gelee și Vanilla Panna Cotta, Root Beer-Can Chicken și Root Beer Glazed Chicken.

Instrucțiuni

1
Pune berea cu rădăcină într-o cratiță și se aduce la fierbere. Reduceți berea de rădăcină cu 1/2, până la o consistență siropoasă și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Scotch Bonet, Fără Sămânță și Feliat Subțire*1 Ardei Scotch Bonet, Fără Sămânță și Feliat Subțire*
2
Preîncălziți un grătar. Unge ușor și condimentează pieptul de pui. Puiul la grătar până când este fiert și sucul curge limpede, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Scotch Bonet, Fără Sămânță și Feliat SubțireArdei Scotch Bonet, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Ardei Scotch Bonet, Fără Sămânță și Feliat Subțire*1 Ardei Scotch Bonet, Fără Sămânță și Feliat Subțire*
Ardei Scotch Bonet, Fără Sămânță și Feliat SubțireArdei Scotch Bonet, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Teriyaki Cu Sos Wasabi și Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)4 Linguri Teriyaki Cu Sos Wasabi și Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Pentru a face orez, aduceți apa la fiert, adăugați orezul și adăugați în orez sosurile Hoboken Eddie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Teriyaki Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna De La Hoboken Eddie)Teriyaki Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna De La Hoboken Eddie)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Adăugați scorțișoara și ienibaharul, amestecați bine, acoperiți și lăsați să fiarbă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
5
Taiati bananele felii si le caliti in unt aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
6
Pentru a servi, puneți câte o lingură de orez pe fiecare farfurie, acoperiți cu un piept de pui și stropiți cu o parte din glazura de bere rădăcină deasupra puiului. Acoperiți puiul cu o felie subțire de ardei scotch bonnet și serviți cu felii de banană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scotch Bonnet ChiliScotch Bonnet Chili
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista