Hervido Llanero De Pollo (supă de pui columbiană din Los Llanos)

Hervido Llanero De Pollo (supă de pui columbiană din Los Llanos)
Hervido Llanero De Pollo (supă de pui columbiană din Los Llanos) este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 supă. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 305 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 322 ar spune că a lovit locul. Un amestec de achiote măcinate, dovlecei de nucă, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Încercați Pollo a La Plancha (piept de pui la grătar în stil columbian), Pulpe de pui prăjite în stil columbian (Piernas de Pollo Asadas a mi Estilo Colombiano), și Spaghetti con Pollo y Salsa Criolla (spaghete în stil columbian cu pui) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa, ardeiul gras roșu, usturoiul, ceapa verde, chimenul, achiote și 3 linguri de apă în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
AnnattoAnnatto
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Puneți bulionul de pui sau apa într-o oală mare, adăugați amestecul de ceapă, bucățile de pui și dați la fiert. Reduceți focul la mediu și gătiți timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați cartofii tocați, yuca, pătlaginele și dovleacul și gătiți încă 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
ManiocManioc
4
Adăugați morcovii și gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Adăugați coriandrul tocat și serviți cu felii de avocado și sos fierbinte sau aji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate93
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista