Hellraisin ' Mistreț-Mistreț Înfășurat
Hellraisin ' mistreț-mistreț înfășurat este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap farfurie. Această rețetă servește 10 și costă 1,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 86 calorii. Mergeți la magazin și ridicați coapsa, sare de mare, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mistreț Pappardelle, Picior prăjit de mistreț, și Bouch De Mistreț pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați cărbuni la jumătate din grătarul acoperit. Permiteți cărbunilor să ardă și să albească, producând o căldură uniformă fără flacără.
Așezați toate ingredientele freca în castron și se amestecă. Cu umărul de mistreț ușor umezit în tigaie, frecați pat (cu mâinile uscate) pe partea non-grasă a umărului de mistreț. Asigurați-vă că acoperiți toate suprafețele din belșug, chiar și grăsimea și pliurile. Mistrețul este slab și se usucă ușor la căldură. Rub va acționa ca un sigiliu, blocând umiditatea. Întoarceți partea de grăsime a umărului în jos și așezați fâșii de slănină pe lungime pe partea non-grasă, fixându-le pe umăr cu scobitori în centru și capete, asigurând o acoperire uniformă a suprafeței cărnii. Orice slănină rămasă poate fi adăugată la capete.
Așezați umărul pe partea goală a grătarului, partea de slănină în sus și închideți capacul. Gătiti până când temperatura internă a cărnii de porc atinge cel puțin 160 de grade F, aproximativ 10 ore, în funcție de dimensiunea umărului. Un umăr gătit lent, bine sigilat, ar trebui să se desprindă cu clești.