Helena Tamales
Helena Tamales este o fără gluten și vegan rețetă cu 40 de porții. O porție conține 41 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, aluat de făină de porumb, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de queso con Rajas, Tamales Santafere o Bogot (regiunea Santa Fe Tamales), și Tamales Tolimenses (Regiunea Tolima Tamales) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați cojile de porumb în apă fierbinte pentru a acoperi 1 oră sau până se înmoaie.
Scurgeți cojile și uscați-le.
Întindeți 2 linguri de aluat de făină de porumb într - un dreptunghi de 3 x 5 inci pe o parte a 1 coajă, lăsând o margine de 2 inci la marginea îngustă de jos și o margine de 1/2 inci pe o parte lungă.
Lingura 2 heaping linguri de pui de umplere în jos centrul de dreptunghi aluat de făină de porumb, creând o bandă de 1 inch lățime.
Rotiți coaja în sus, începând de la partea lungă cu marginea de 1/2 inci, închizând umplutura de carne cu prima tură. Ori capătul de jos cu 2-inch de frontieră peste, și sigur cu șir de bucătărie sau bandă îngustă de dedurizată porumb coji. Repetați procedura folosind aluatul rămas din făină de porumb și umplutura de pui.
Bundle împreună 6 coji de porumb umplute, părți cusătură spre interior și capete deschise cu care se confruntă aceeași direcție, și sigur cu șir de bucătărie. Repetați procedura cu cojile de porumb umplute rămase, făcând încă 2 pachete de 6 coji de porumb umplute fiecare.
Stați toate cele 3 mănunchiuri de coajă de porumb, deschise, într-un stoc mare de 12 litri. (Dacă mănunchiurile nu vor sta în poziție verticală în vas, așezați o cană de măsurare cu 2 pahare cu capul în jos în vas pentru ca mănunchiurile de coajă de porumb să se odihnească.)
Amestecați împreună sosul de roșii, pudra de chili și chimenul.
Se toarnă amestecul de sos de roșii și 2 1/2 litri de apă în jurul mănunchiurilor de coajă de porumb în stoc. (Nu turnați direct peste cojile de porumb.) Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți, acoperit, 3 ore.
Îndepărtați tamalele, aruncând amestecul de sos de roșii.
Vin recomandat: Riesling, Trandafir Spumant, Pinot Noir
Mexicanul funcționează foarte bine cu Riesling, spumante ros_rox7, și Pinot Noir. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru acest Riesling tradițional Vollrads.Acest vin se împerechează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceții și acidității. De asemenea, combinații de gust interesante pot fi obținute prin împerecherea brânzei cu venă albastră sau a unui desert de fructe.