Heart ' s Delight Eclair
Heart ' s Delight Eclair ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 532 calorii, 6g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 99 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, laptele, frișca grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cookie-urile Heart ' s Delight, Inima lui Delight Torte, și Inimă la inimă: Lemon Coeur a la Creme cu compot de portocale din sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți fiecare foaie de patiserie puf într-un 12-in. pătrat. Folosind un 11-in. model de inimă, tăiați fiecare patiserie într-o formă de inimă.
Așezați pe foi de copt unse.
Coaceți la 400 de minute timp de 12-15 minute sau până se rumenesc.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Între timp, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Se lasă să stea 2 minute sau până se fixează moale. Într-un castron mare, bateți smântâna și 1/2 linguriță de vanilie până se formează vârfuri rigide. Îndoiți cu grijă în budincă.
Împărțiți inimile de patiserie în jumătate.
Așezați un strat pe o farfurie de servire. Se acoperă cu o treime din amestecul de budincă. Repetați de două ori. Se acoperă cu restul de patiserie.
Într-un castron mare, combinați zahărul cofetarilor, apa, extractul de migdale și vanilia rămasă până la neted.
Răspândiți-vă deasupra. Într-un cuptor cu microunde, topiți chipsurile de ciocolată și scurtarea; se amestecă până se omogenizează.
Țeavă în linii diagonale într-o direcție peste glazură. Început 1 în. din partea inimii, utilizați un cuțit ascuțit pentru a desena unghiuri drepte peste liniile de conducte. La frigider până la setare. Refrigerați resturile.