Hazelnut G. G. Marea Britanie
Hazelnut G cca. teau Breton ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,97 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 403 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită pentru toate scopurile, gălbenușuri de ou, alune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Gateau Cu Alune De Ciocolată, Far Breton, și Breton Plăcintă Cu Mere.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 325 F. Unt și făină tigaie cu arc cu diametrul de 9 inci.
Combinați 2 linguri de zahăr vanilat și alune în procesor; amestecați până când nucile sunt măcinate fin, dar nu pastoase.
Combinați 6 gălbenușuri de ou și 1 cană rămasă plus 2 linguri de zahăr vanilat într-un castron mare; bateți până se omogenizează bine și puțin mai gros, aproximativ 2 minute (nu folosiți mixerul electric).
Se amestecă amestecul de alune. Treceți treptat în unt topit. Cerneti faina peste aluat; amestecați doar până se omogenizează (aluatul va fi gros; nu amestecați prea mult sau tortul poate fi dur).
Transferați aluatul în tigaia pregătită; blat neted cu spatula offset (stratul va fi subțire).
Ungeți generos blatul cu glazură de ou. Folosind spatele dinților furcii, marcați profund modelul încrucișat deasupra tortului, marcând de 3 ori în direcția 1 și de 3 ori în direcția opusă.
Coaceți tortul până când este auriu adânc deasupra și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră. Se răcește în tigaie pe raft 15 minute, apoi se îndepărtează părțile laterale ale tigaiei și se răcește complet tortul. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se înfășoară în folie și se păstrează la temperatura camerei.
Tăiați tortul în pene și serviți cu căpșuni întregi sau cu gem cald de căpșuni.