Haricots Verts și castane cu vinetă de curmale

Haricots Verts și castane cu vinetă de curmale
Haricots Verts și castane cu Vinaigrette data ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, eșalotă, curmale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Haricots Verts și Vinaigrette de muștar, Haricots Verts cu vinetă caldă de slănină, și Haricots Verts cu vinetă caldă de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Întindeți castanele pe o foaie de copt și coaceți până se usucă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Se lasă să se răcească, apoi se feliază subțire și se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Adăugați haricots verts și gătiți până când este crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
6
Se scurge și se răcește sub apă curgătoare. Se usucă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
7
Adăugați fasolea la castane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
8
Într-un blender, combinați șalotele, oțetul de cidru și uleiul și pulsați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați curmalele, cimbru și 1/4 linguriță de piper și pulsați până când curmalele sunt tocate mărunt, dar nu curățate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
DateDate
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
10
Adăugați pansamentul la fasole, condimentați cu sare și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Se servește la temperatura camerei sau răcit.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista