Haricots Verts și castane cu vinetă de curmale
Haricots Verts și castane cu Vinaigrette data ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, eșalotă, curmale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Haricots Verts și Vinaigrette de muștar, Haricots Verts cu vinetă caldă de slănină, și Haricots Verts cu vinetă caldă de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți castanele pe o foaie de copt și coaceți până se usucă ușor, aproximativ 5 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se feliază subțire și se transferă într-un castron mare.
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Adăugați haricots verts și gătiți până când este crocant, aproximativ 5 minute.
Se scurge și se răcește sub apă curgătoare. Se usucă bine.
Adăugați fasolea la castane.
Într-un blender, combinați șalotele, oțetul de cidru și uleiul și pulsați până se omogenizează.
Adăugați curmalele, cimbru și 1/4 linguriță de piper și pulsați până când curmalele sunt tocate mărunt, dar nu curățate.
Adăugați pansamentul la fasole, condimentați cu sare și aruncați.
Se servește la temperatura camerei sau răcit.