Haricots Verts și castane cu vinetă de curmale

Haricots Verts și castane cu vinetă de curmale
Haricots Verts și castane cu Vinaigrette data ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, eșalotă, curmale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Haricots Verts și Vinaigrette de muștar, Haricots Verts cu vinetă caldă de slănină, și Haricots Verts cu vinetă caldă de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți castanele pe o foaie de copt și coaceți până se usucă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se lasă să se răcească, apoi se feliază subțire și se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați haricots verts și gătiți până când este crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
6
Se scurge și se răcește sub apă curgătoare. Se usucă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Adăugați fasolea la castane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
8
Într-un blender, combinați șalotele, oțetul de cidru și uleiul și pulsați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați curmalele, cimbru și 1/4 linguriță de piper și pulsați până când curmalele sunt tocate mărunt, dar nu curățate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
DateDate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Adăugați pansamentul la fasole, condimentați cu sare și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
11
Se servește la temperatura camerei sau răcit.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista