Anșoa albă picantă cu Pizza cu ou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1981 calorii, 118g de proteine, și 115g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 2 și costă $ 8.54 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, broccoli rabe, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Hamsie albă picantă cu Pizza cu ouă, Pizza cu hamsie și fasole albă, și Pizza Albă Cu Rozmarin Picant Pancetta.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți o piatră de pizza într-un cuptor de 500 de grade F. Pudrați partea superioară a unei coji de pizza cu făină de semolă și așezați aluatul de pizza deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Grâu
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mare. Gatiti ceapa pana se inmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă fulgii de usturoi, serrano și ardei roșu, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați roșiile și aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic și gătiți până se îngroașă, 20 până la 30 de minute. Puneți roșiile, folosind un masher. Se condimentează cu sare, piper negru și miere, dacă se utilizează. Se amestecă pătrunjelul tocat și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Pentru asamblare: puneți un strat subțire de sos pe aluatul de pizza și presărați deasupra mozzarella feliată și rasă. Aranjați o parte din broccoli rabe peste brânză. Se condimentează cu sare și piper negru și se coace până când crusta se rumeneste și brânza se topește complet, aproximativ 8 minute. Aranjați hamsiile pe pizza, acoperiți cu oul și Parmigiano-Reggiano ras și garnisiți cu pătrunjel tocat și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rabe De Broccoli
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Parmigiano Reggiano
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Polonic
4
Turnați apa caldă într-un castron mic (dacă apa este prea fierbinte drojdia va muri și dacă apa este prea rece drojdia nu se va activa). Se amestecă zahărul și drojdia uscată pentru a se combina și se lasă să stea 15 minute. Partea superioară a apei va bule și va mirosi foarte drojdie, asta îți dorești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Combinați făina și sarea într-un bol mare de amestecare. Faceți o fântână în centru și turnați uleiul de măsline și apa de drojdie. Se amestecă treptat făina în lichid, folosind o furculiță. Odată ce cea mai mare parte a făinii a fost încorporată, întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru netedă și curată, prăfuită cu făină de bancă. Folosiți-vă mâinile pentru a frământa aluatul la o consistență netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Drojdie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Așezați aluatul într-un vas de amestecare ușor uns. Acoperiți cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald până când aluatul și-a dublat dimensiunea, cel puțin 1 oră 30 de minute. Porționați aluatul și întindeți-l la dimensiunea dorită.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.