Halloumi kebab cu cimbru și lămâie
Rețeta Halloumi kebabs cu cimbru și lămâie se poate face în aproximativ 25 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 309 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de dovlecei, suc de lămâie, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 395 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kebab cu cârnați de lămâie și cimbru, Halloumi Brânză Kebab, și Kebab de miel la grătar și Halloumi.
Instrucțiuni
Înjumătățiți dovleceii pe lungime, apoi feliați gros.
Tăiați ceapa în pene și separați-o în bucăți. Infilați halloumi, roșiile cherry, dovleceii și ceapa pe opt frigarui. Acoperiți și răciți kebaburile până când sunteți gata să gătiți (puteți face acest lucru cu până la o jumătate de zi înainte.)
Pentru a face unge, amestecați împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, cimbru, muștar și condimente. (Acest lucru poate fi făcut înainte și răcit.)
Preîncălziți grătarul sau grătarul și aranjați kebaburile pe raft.
Periați cu bastul, amestecând-o mai întâi pentru a vă asigura că ingredientele sunt amestecate. Gatiti 4-5 minute, intorcand des, pana cand branza incepe sa devina aurie si legumele sunt doar fragede.
Se servește încă fierbinte cu pâine caldă pitta.