Halibut înnegrit cu Remouladă

Halibut înnegrit cu Remouladă
Halibutul înnegrit cu Remoulade este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 231 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $6.08 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal scump. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, sare, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Încercați Înveliș de creveți înnegrit cu slănină BBQ și Remoulade Cajun, Halibut prăjit la tigaie cu R. mul, și Halibut Înnegrit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 8 ingrediente într-un castron. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pentru a pregăti pește, combinați boia de ardei și următoarele 7 ingrediente (prin ardei roșu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
PeștePește
3
Presărați peștele uniform cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
PeștePește
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați pește în tigaie; sotati 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista