Halibut în bulion de anghinare și roșii
Halibutul în bulion de anghinare și roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 7,61 USD pe porție. O porție conține 322 calorii, 39G de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, vin, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 188 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Halibut în bulion de anghinare și roșii, 5 ingrediente Halibut prăjit în tigaie cu inimi de anghinare și bulion de șofran, și Halibut în bulion de roșii - Shiitake.
Instrucțiuni
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline peste halibut și condimentați cu sare și piper.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare. Gatiti pestele pe tigaia pentru gratar pana cand este fiert, aproximativ 4 minute pe fiecare parte, in functie de grosime.
Într-o cratiță medie, încălziți cele 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați usturoiul și anghinarea și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați vinul alb și amestecați, răzuind bucățile maro de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Adăugați bulionul de pui, roșiile și sucul, cimbru și 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Aduceți la foc mic.
Puneți bulionul de anghinare și roșii în boluri puțin adânci. Se acoperă cu halibutul la grătar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.