Halibut prăjit cu sos de Chervil

Nevoie de un curs principal fără gluten și pescatarian? Halibutul prăjit cu sos de Chervil ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 370 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $ 5.97 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, crenguțe de chervil, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Pui în sos de hrean și Chervil, Halibut prăjit cu sos de usturoi, și Halibut prăjit cu sos de măsline verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Amestecați ingredientele de marinată până când sunt foarte netede.
Se toarnă într-un castron, se adaugă pește și se întoarce ușor pentru a acoperi. Clătiți blenderul și uscați.
Aranjați fileurile pe o foaie de copt cu margini și coaceți până când se desprind ușor atunci când sunt presate ușor, ultimul pic de transluciditate se estompează din centrele lor și un pic de lichid se colectează în jurul lor, 12 până la 14 minute.
Între timp, faceți sos: puneți vinul, șalotele și sucul de lămâie într-o cratiță mică și dați la fiert la foc mare. Gatiti pana se reduce la jumatate, aproximativ 4 minute, apoi amestecati in unt, 1 lingura. la un moment dat.
Se toarnă într-un blender și se învârte scurt, apoi se adaugă 3/4 cană chervil și se pulsează până se toacă fin.
Se toarnă sosul în 6 boluri puțin adânci. Se acoperă cu pește, se adaugă sare după gust și se ornează cu chervil și flori.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.