Halibut prăjit cu gust de banane-portocale

Halibutul prăjit cu gust de banane-portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 189 calorii, 22g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este plăcută de 72 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați banane, suc de lămâie, halibut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Halibut prăjit cu sos Romesco și gust de măsline, Halibut prăjit cu Salsa portocalie, și Sear - halibut prăjit cu Salsa portocalie de sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti peștele: Preîncălziți cuptorul la 232°. înveliți ușor o foaie de copt cu spray de gătit.
Tăiați peștele în 4 porții.
Se amestecă coriandrul și sarea într-un castron mic și se presară uniform pe ambele părți ale peștelui.
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți peștele până când este suculent și aproape fulgi atunci când este presat cu un cuțit, 8 până la 12 minute, în funcție de thickness.To pregătiți gustul: între timp, amestecați bananele, coaja de portocală, portocalele tocate, coriandrul, sucul de lămâie, coriandrul și sarea într-un castron mediu. Pentru a servi, lingurați gustul peste peștele prăjit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.