Halibut prăjit cu fenicul fiert cu vin
Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 27 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei de măsline, stafide aurii, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Halibut prăjit cu fenicul fiert cu vin, Halibut fiert într-un bulion de roșii-fenicul, și Halibut ars în tigaie cu praz fiert cu vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați pene de fenicul tăiate în jos, condimentați cu sare și piper negru și presărați cu ardeiul roșu zdrobit. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când feniculul se rumeneste, aproximativ 12 minute, întorcând panele la jumătate.
Adăugați 1 cană de vin și apă, frunze de dafin și stafide și fierbeți la foc mic, întorcând panele de câteva ori, până când cea mai mare parte a vinului s-a evaporat și feniculul este fraged, aproximativ 15 minute. Aruncați frunzele de dafin și condimentați feniculul cu sare și piper negru.
Între timp, întindeți șalotul tocat în formă de file de pește pe o foaie de copt cu margini și stropiți cu restul de 1 lingură de vin. Condimentați partea jupuită a fileului cu sare și piper negru și așezați-o pe șalotul tocat. Frecați vârful peștelui cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru. Prăjiți halibutul pe raftul superior al cuptorului timp de aproximativ 12 minute, până când abia este opac în centru.
Transferați halibutul, cu sucurile sale de gătit, într-un platou, lingurați feniculul fiert alături și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.