Halibut La Grătar I

Halibut la grătar s-ar putea să fiu doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $15.74 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 86G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 699 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica fripturi halibut, sare, suc de grapefruit, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare includ Halibut la grătar condimentat cu Chili cu Salsa cochetă la grătar, Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar, și Halibut la grătar cu Harissa cu ardei roșu la grătar.
Instrucțiuni
Se amestecă sucul de grapefruit, uleiul de măsline, 2 lingurițe de maghiran, sare și piper, într-un vas de sticlă puțin adânc.
Adăugați pește, întoarceți o dată pentru a acoperi ambele părți, apoi acoperiți vasul. Refrigerați 1 până la 2 ore, rotind o dată sau de două ori.
Preîncălziți grătarul sau grătarul cu gaz.
Rezervați marinada și puneți peștele într-un coș de sârmă ușor uns.
Așezați peștele la 4 până la 6 inci deasupra cărbunilor fierbinți. Grătiți timp de 10 până la 12 minute, întorcându-vă o dată și perindând de două ori cu marinată rezervată, până când fripturile sunt abia opace în partea cea mai groasă. Aranjați pe un platou, împrăștiați secțiuni de grapefruit în jurul fripturilor și garnisiți cu crenguțe de maghiran.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio