Halibut fiert cu fasole verde și cartofi roșii

Halibutul fiert cu fasole verde și cartofi roșii este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 468 calorii. Pentru $ 8.42 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de cartofi, sare kosher, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept de pui Poșat Gingery cu fasole verde și cartofi, Ruladă de tort de Crab Halibut cu sos de smântână de lămâie, fasole verde și cartofi prăjiți cu trufe, și Pui fiert cu roșii, măsline și fasole verde.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare cu suficientă apă rece pentru a-i acoperi cu 2 inci.
Adăugați 2 lingurițe de sare și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți până aproape de furculiță, aproximativ 15 minute.
Adăugați fasolea verde și gătiți încă 5 minute, până se înmoaie.
Se scurge și se lasă deoparte. În aceeași oală, topiți untul la foc mic cu arpagicul, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Pătrundeți cartofii și întoarceți-i în oală cu fasolea verde. Se amestecă ușor pentru a se combina. Condimentați peștele cu restul de sare și piper și puneți-l într-o tigaie mare.
Se toarnă suficient vin pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale peștelui. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic. Gatiti 6 pana la 8 minute, acoperite, pana cand pestele este opac.
Se servește cu fasolea și cartofii. Puneți orice unt suplimentar de arpagic deasupra peștelui.Bacsis: puteți înlocui halibutul cu orice pește alb cu carne fermă, cum ar fi peștele-spadă. Fileurile trebuie să aibă o grosime de 1 inch.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.