Halibut fiert cu fasole verde și cartofi roșii

Halibut fiert cu fasole verde și cartofi roșii
Halibutul fiert cu fasole verde și cartofi roșii este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 468 calorii. Pentru $ 8.42 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de cartofi, sare kosher, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept de pui Poșat Gingery cu fasole verde și cartofi, Ruladă de tort de Crab Halibut cu sos de smântână de lămâie, fasole verde și cartofi prăjiți cu trufe, și Pui fiert cu roșii, măsline și fasole verde.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o oală mare cu suficientă apă rece pentru a-i acoperi cu 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați 2 lingurițe de sare și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți până aproape de furculiță, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați fasolea verde și gătiți încă 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se scurge și se lasă deoparte. În aceeași oală, topiți untul la foc mic cu arpagicul, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Pătrundeți cartofii și întoarceți-i în oală cu fasolea verde. Se amestecă ușor pentru a se combina. Condimentați peștele cu restul de sare și piper și puneți-l într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se toarnă suficient vin pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale peștelui. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic. Gatiti 6 pana la 8 minute, acoperite, pana cand pestele este opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se servește cu fasolea și cartofii. Puneți orice unt suplimentar de arpagic deasupra peștelui.Bacsis: puteți înlocui halibutul cu orice pește alb cu carne fermă, cum ar fi peștele-spadă. Fileurile trebuie să aibă o grosime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pește-spadăPește-spadă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
HalibutHalibut
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista