Halibut cu ulei de usturoi carbonizat și gust de roșii
Halibutul cu ulei de usturoi carbonizat și gust de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 679 calorii, 44G de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $9.13 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de halibut, ulei de măsline, roșii de pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este extraordinar. Încercați Creveți De Ghimbir Cu Gust De Roșii Carbonizate, Halibut cu roșii la grătar și gust de măsline, și Halibut de usturoi cu Bruschetta de roșii-Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați roșiile, măslinele, ceapa, pătrunjelul, tarhonul și uleiul de măsline extravirgin într-un castron mic și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Sare și Piper
Tarhon
Tomate
Pătrunjel
Măsline
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire.
4
Combinați usturoiul și uleiul de măsline într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Periați ambele părți ale halibutului cu ulei și lăsați la marinat timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Ulei De Gătit
6
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Condimentați halibutul cu sare și piper, după gust, pe ambele părți și grătiți până când este ușor carbonizat și tocmai gătit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Scoateți de pe grătar pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Garnisiți cu tarhon și serviți imediat cu gustul de roșii pe lateral.
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.