Halibut cu ulei de usturoi carbonizat și gust de roșii

Halibut cu ulei de usturoi carbonizat și gust de roșii
Halibutul cu ulei de usturoi carbonizat și gust de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 679 calorii, 44G de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $9.13 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de halibut, ulei de măsline, roșii de pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este extraordinar. Încercați Creveți De Ghimbir Cu Gust De Roșii Carbonizate, Halibut cu roșii la grătar și gust de măsline, și Halibut de usturoi cu Bruschetta de roșii-Caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați roșiile, măslinele, ceapa, pătrunjelul, tarhonul și uleiul de măsline extravirgin într-un castron mic și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
TarhonTarhon
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
MăslineMăsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire.
4
Combinați usturoiul și uleiul de măsline într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Periați ambele părți ale halibutului cu ulei și lăsați la marinat timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Condimentați halibutul cu sare și piper, după gust, pe ambele părți și grătiți până când este ușor carbonizat și tocmai gătit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Scoateți de pe grătar pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Garnisiți cu tarhon și serviți imediat cu gustul de roșii pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
SavureazăSavurează
TomateTomate

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate74
Revista