Halibut cu Salsa de legume
Rețeta Halibut cu Salsan de legume este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 2 porții cu 247 calorii, 33g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 6,47 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca un curs principal scump. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), Halibut cu salsa Kiwi, și Salsa Skillet Halibut.
Instrucțiuni
Puneți halibutul într-un 11-in. x 7 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se coace, neacoperit, la 400 de euro timp de 15-20 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Între timp, pentru salsa, combinați ingredientele rămase într-un castron mic.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
![Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir]()
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Acest Pinot Noir bogat se deschide cu arome de fructe roșii accentuate de coacăze și coajă de portocală. Aromele de zmeură și cireșe continuă până la gust și sunt completate de note de ciocolată neagră și mure. Prezentând aciditate strălucitoare și o greutate medie, finisajul este lung și persistent.