Halibut cu măsline umplute cu hamsii, ardei roșii și Oregano

Halibut cu măsline umplute cu hamsii, ardei roșii și Oregano
Halibutul cu măsline umplute cu hamsii, ardei roșii și Oregano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,99 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 208 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână măsline umplute cu jalapeno, usturoi, file de biban de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Halibut cu măsline umplute cu hamsii, ardei roșii și Oregano, Măsline umplute cu migdale, hamsii și ardei, și Brie En Croute umplute cu măsline și ardei prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați ambele părți ale fileurilor de pește cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
File De PeșteFile De Pește
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați halibut și gătiți 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
4
Într-un castron mediu, combinați ardei roșii, măsline, vermut, usturoi și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
VermutVermut
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amestecul în tigaie și aduceți la foc mic. Gatiti 2 minute, pana cand pestele este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc, se transferă într-un platou de servire și se acoperă cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista