Halibut cu crustă de alune cu Salsa de mere

Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Halibutul cu crustă de alune cu Salsa de mere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 732 calorii, 80g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $14.81 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați cayenne, frunze de cimbru, halibut pacific și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de alune ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată-Alune ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Halibut cu crustă de alune cu sparanghel prăjit, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil bască cu fasole albă și sos de plante medicinale), și Tarhon-halibut prăjit cu unt brun de alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Faceți crustă: rotiți ingredientele într-un robot de bucătărie până când nucile sunt tocate fin.
Ungeți halibutul cu unt, amestecați amestecul de nuci peste tot peștele și așezați-l pe o foaie de copt unsă. Gatiti doar pana cand pestele este opac in centru, 10-15 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mic, adăugați șalotă și măr și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute; scoateți de pe foc. Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie și ingredientele rămase; se amestecă în amestecul de mere.
Serviți halibutul cu salsa de mere și presărați cu puțin cimbru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.