Halibutul cu Charmoula ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,86 USD pe porție. O porție conține 202 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, sare, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Frigarui de halibut Lemony cu Charmoula, Charmoula, și Creveți Charmoula pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 6 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până când usturoiul este tocat mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați frunze de pătrunjel, coriandru, capere, coajă și suc; pulsează până când ierburile sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
1 Kg Tortillas De Maíz
Capere
Ierburi
Suc
Carne De Vită
4
Pentru a pregăti pește, presărați pește cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Pește
Sare
5
Așezați peștele pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
6
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.