Halibut cu Charmoula

Halibut cu Charmoula
Halibutul cu Charmoula ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,86 USD pe porție. O porție conține 202 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, sare, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Frigarui de halibut Lemony cu Charmoula, Charmoula, și Creveți Charmoula pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 6 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până când usturoiul este tocat mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați frunze de pătrunjel, coriandru, capere, coajă și suc; pulsează până când ierburile sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CapereCapere
IerburiIerburi
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
4
Pentru a pregăti pește, presărați pește cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PeștePește
SareSare
5
Așezați peștele pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Serviți pește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
8
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate94
Revista