Halibut chinezesc cu cinci condimente cu ardei roșu murat și ghimbir

Halibutul chinezesc cu cinci condimente cu ardei roșu murat și ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 309 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coajă de portocală, piper, ulei de semințe de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Somon Chinezesc Cu Cinci Condimente Cu Bulion De Ghimbir, Ceapă Roșie Murată, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Faceți murătura: într-un castron rezistent la căldură, amestecați ardeiul gras și ghimbirul. Într-o cratiță mică, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați usturoiul și amestecați până devine ușor auriu, aproximativ 1 minut.
Adăugați oțetul, mirinul și 2 Tbs. apă și aduceți la fierbere.
Se toarnă lichidul clocotit peste ardeiul roșu și ghimbirul și se lasă să stea la temperatura camerei cel puțin 20 de minute și până la 1 oră.
Faceți spice rub: într-un castron mic, amestecați ingredientele spice rub. Folosiți vârful degetelor pentru a amesteca bine coaja cu condimentele.
Prăjiți peștele: înveliți toate părțile fileurilor de halibut cu freca și așezați pe o farfurie.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește fierbinte, aranjați fileurile de halibut uniform în tigaie, cu pielea în sus. Căutați aproximativ 2 minute, fără să vă mișcați; apoi folosiți o spatulă metalică cu fante pentru a ridica o bucată de pește și verificați culoarea. (Notă: urmăriți cu atenție, astfel încât zahărul din frecare să nu ardă. Dacă este necesar, reduceți căldura.) Când fileurile sunt rumenite frumos, întoarceți-le și puneți tigaia în cuptor.
Prăjiți până când halibutul este gătit doar la mijloc, 5 până la 6 minute. (Dacă fileurile dvs. sunt groase, verificați din nou dacă zahărul din frecare nu arde în timp ce peștele este în cuptor. Puteți întoarce peștele pe una sau ambele margini pentru a evita arderea frecării.)
Scoateți tigaia din cuptor și transferați halibutul pe farfurii de servire.
Scurgeți ardeiul roșu murat și ghimbirul, aruncând lichidul și aruncați cu scallion și ulei de susan într-un castron mic. Completați fiecare porție de halibut cu o parte din murături și serviți.
Sugestiile de băuturi caută un Riesling crocant, ușor dulce, precum Fritz Haag Estate Riesling din 2006 de la Mosel (18 USD).
36, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
6, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.