Halibut chinezesc cu cinci condimente cu ardei roșu murat și ghimbir

Halibut chinezesc cu cinci condimente cu ardei roșu murat și ghimbir
Halibutul chinezesc cu cinci condimente cu ardei roșu murat și ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 309 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coajă de portocală, piper, ulei de semințe de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Somon Chinezesc Cu Cinci Condimente Cu Bulion De Ghimbir, Ceapă Roșie Murată, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Faceți murătura: într-un castron rezistent la căldură, amestecați ardeiul gras și ghimbirul. Într-o cratiță mică, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați usturoiul și amestecați până devine ușor auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați oțetul, mirinul și 2 Tbs. apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Se toarnă lichidul clocotit peste ardeiul roșu și ghimbirul și se lasă să stea la temperatura camerei cel puțin 20 de minute și până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Faceți spice rub: într-un castron mic, amestecați ingredientele spice rub. Folosiți vârful degetelor pentru a amesteca bine coaja cu condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Prăjiți peștele: înveliți toate părțile fileurilor de halibut cu freca și așezați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește fierbinte, aranjați fileurile de halibut uniform în tigaie, cu pielea în sus. Căutați aproximativ 2 minute, fără să vă mișcați; apoi folosiți o spatulă metalică cu fante pentru a ridica o bucată de pește și verificați culoarea. (Notă: urmăriți cu atenție, astfel încât zahărul din frecare să nu ardă. Dacă este necesar, reduceți căldura.) Când fileurile sunt rumenite frumos, întoarceți-le și puneți tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Prăjiți până când halibutul este gătit doar la mijloc, 5 până la 6 minute. (Dacă fileurile dvs. sunt groase, verificați din nou dacă zahărul din frecare nu arde în timp ce peștele este în cuptor. Puteți întoarce peștele pe una sau ambele margini pentru a evita arderea frecării.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți tigaia din cuptor și transferați halibutul pe farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Scurgeți ardeiul roșu murat și ghimbirul, aruncând lichidul și aruncați cu scallion și ulei de susan într-un castron mic. Completați fiecare porție de halibut cu o parte din murături și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
HalibutHalibut
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Sugestiile de băuturi caută un Riesling crocant, ușor dulce, precum Fritz Haag Estate Riesling din 2006 de la Mosel (18 USD).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
3 Linguri De Muștar Uscat,3 Linguri De Muștar Uscat,
1
Calorii
1
310, grăsime
2
15, Calorii Grase
1
140, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
36, Grăsimi Mononesaturate
4
6, carbohidrați
5
520, colesterol
6
55, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
6, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista