Gătiți cartea: tăiței de ou cu fasole Fava, praz și Moreluri

Gatiti cartea: fidea de ou cu fasole Fava, praz si Morels ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 1087 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, smântână grea, fettuccine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Linguine cu fasole Fava, usturoi , rosii si pesmet, Piept de pui prăjit cu raci, fasole Fava și Moreluri, și Cina în seara asta: caserolă de pui cu Moreluri, fasole Fava și cartofi de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare praz pe jumătate pe lungime. Pe o tăietură, Așezați 1 praz pe jumătate tăiat în jos, apoi tăiați-l pe lungime în fâșii de julienne foarte subțiri. Repetați cu celelalte jumătăți de praz. Pune deoparte.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, adăugați fasolea proaspătă (sau congelată) decojită. Gatiti 1 minut (sau 2 minute daca este congelat). Folosind o lingură mare cu fante, îndepărtați rapid fasolea într-o strecurătoare așezată peste un castron mare. (Apa de albire a fasolei va fi folosită pentru a găti tăiței, așa că păstrați apa la foc mic.) Clătiți fasolea sub apă curentă rece până se răcește. Folosind degetele sau un cuțit de tăiat, Deschideți cu grijă carena exterioară a fiecărei fasole. Strângeți ușor fasolea într-un castron mic; pune deoparte. Aruncați corpurile.
Într-o tigaie mare saut saut, topiți untul la foc mediu.
Adăugați prazul, aruncați pentru a acoperi cu untul și gătiți, amestecând ocazional, până când prazul este ofilit și fraged, 2 până la 3 minute.
Adăugați morelele, creșteți focul la mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul eliberat din ciuperci a fost reabsorbit, 3 până la 4 minute. Reduceți focul la mediu, adăugați fasolea fava, smântâna, sarea și piperul și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat ușor, 3 până la 4 minute. Opriți căldura. Gustați și reglați condimentele după cum este necesar.
Întoarceți apa de albire a fasolei la fierbere.
Adăugați tagliatelle, amestecați bine și gătiți, amestecând ocazional, până când tăiței sunt ușor gătite. Folosind o oală, scoateți 1/4 cană din apa de gătit pentru paste într-un castron mic. Într-o strecurătoare mare, scurgeți rapid tăiței, apoi adăugați-i în tigaia saut. Întoarceți focul la mediu-înalt și aruncați ușor tăiței cu sosul până când sunt gătite la al dente, aproximativ 1 minut, adăugând o parte din apa de gătit pentru paste dacă sosul devine prea gros.
Se ornează cu scallions, dacă se folosește, înainte de servire.