Gătiți cartea: sandviș cu cotlet de pui în stil Philly

Gatiti cartea: Philly stil de pui Cutlet Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 53G de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1103 calorii. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, rulou submarin portughez, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: prajituri sandwich cu oua, Gătiți cartea: clătite în stil Restaurant, și Gatiti cartea: ouă-orice stil Chilaquiles.
Instrucțiuni
Se toarnă 1 lingură de ulei într-o tigaie medie la foc mediu. Când începe să strălucească, adăugați fulgii de ardei roșu și gătiți, amestecând, timp de un minut sau două.
Adăugați broccoli rabe și saut până când broccoli rabe este fraged, 4 până la 5 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera broccoli rabe și fulgi de ardei roșu într-o farfurie sau castron.
Într-un castron mic, amestecați piperul împreună.ardei iute și maioneză.
Așezați puiul între două bucăți mari de folie de plastic pe suprafața de lucru și lăsați-l la o grosime de aproximativ 1/4 inch. Condimentează-l generos pe toate părțile cu sare și piper.
Într-un castron puțin adânc, bateți oul pentru a combina.
Întindeți firimiturile panko pe o farfurie. Înmuiați pieptul de pui în ou, apoi dragați-l în firimiturile panko, întorcându-l și bătându-le cu mâinile pentru a acoperi bine puiul.
Se toarnă restul de 2 linguri de ulei în tigaie la foc mediu. Când începe să strălucească, așezați cotletul de pui în tigaie și lăsați-l să se gătească netulburat până se rumenesc pe fund, 2 până la 3 minute. Folosiți clești pentru a întoarce cotletul, apoi așezați bucățile de provolone pe partea gătită a puiului, suprapunându-se ușor și gătiți până când fundul se rumeneste și puiul este gătit, 2 până la 3 minute.
Transferați puiul pe o farfurie de servire.
Pentru a asambla sandvișul, așezați cele două jumătăți de rulou pe farfuria de servire.
Întindeți o felie cu maioneza peppadew, apoi acoperiți cu cotletul de pui, broccoli rabe și restul de jumătate de rulou și mâncați.