Găluște Simple de porc și Scallion

Găluște Simple de porc și Scallion
Găluște simple de porc și Scallion ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 75. O porție conține 43 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, scallions, ambalaje rotunde pentru găluște și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Găluște de porumb, Scallion și Cotija într-un bulion de porumb de nucă de cocos, Găluște Simple Cu Tigaie, și Pui ușor și găluște-Bisquick simplu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați cuburi de porc și sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Întindeți bucățile de porc pe o foaie de copt cu margini, lăsând spațiu între bucăți decât puneți-le în congelator timp de 15 minute până când începeți să înghețați, dar totuși flexibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
În bolul robotului de bucătărie, combinați carnea de porc sărată, slănina, oul, bulionul, sosul de soia și zahărul. Procesați până când se formează un piure dur și bucățile de carne de porc nu sunt mai mari de 1/8 de inch, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați praz în robotul de bucătărie și pulsați până se încorporează uniform, aproximativ 6 impulsuri de o secundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Lucrând cu câteva piei la un moment dat, așezați aproximativ 1 lingură de umplutură în centrul fiecărui ambalaj. Folosiți degetul pentru a răspândi o cantitate mică de apă în jurul marginii fiecărui ambalaj. Sigilați ambalajele prin plierea în jumătate și plierea unei părți de 5 sau 6 ori, ciupind marginile împreună pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Așezați găluștele terminate pe o foaie de copt tapetată cu pergament, separându-le pentru a evita lipirea și acoperind totul cu un prosop curat și umed.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Căptușiți un abur de bambus cu varză ofilită sau frunze de salată sau creați o căptușeală de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
8
Așezați găluștele în abur, lăsând un mic spațiu între fiecare un loc peste un wok de apă fierbinte. Aburiți timp de 7 până la 9 minute până când pielea este translucidă și umplutura este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
9
Serviți imediat cu sos de soia, pastă de chili, oțet Chinkiang, oțet negru sau oțet simplu de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet NegruOțet Negru
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Pastă De ChiliPastă De Chili
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții75
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista