Găluște Kimchi
Găluște Kimchi ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. Pentru 18 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 44 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână tăiței vermicelli, kimchi de varză napa, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Găluște Kimchi Aburite (Jjin Kimchi Mandu), Kimchi Mandu (Găluște Coreene Kimchi), și Găluște de porc și Kimchi.
Instrucțiuni
Așezați tofu pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Acoperiți cu al doilea prosop de hârtie și așezați placa deasupra. Se lasă să se scurgă timp de 15 minute. Cu degetele, rupeți tofu până când seamănă cu brânza feta mărunțită.
Într-o cratiță mică, aduceți 1 litru de apă la fierbere și scoateți-l de pe foc.
Adăugați tăiței, acoperiți și lăsați să se absoarbă până când tăiței se înmoaie, aproximativ 5 minute. Tăiați fin tăiței (ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană de tăiței tocați).
Combinați tofu, tăiței, kimchi, ou, sos de soia și ulei de susan într-un castron mic. Se amestecă cu furculita pentru a combina.
Pentru a umple găluște, așezați aproximativ 2 lingurițe de umplutură în centrul unui singur ambalaj. Umeziți cu vârful degetului umed, apoi pliați și sigilați prin sertizarea marginilor. Set găluște format pe foaie de copt cu ramă căptușită cu hârtie pergament. Păstrați ambalajele neumplute sub prosop de bucătărie umed pentru a preveni uscarea. Notă: găluștele formate în această etapă pot fi păstrate acoperite la frigider până la 1 zi. Pentru depozitarea pe termen lung, congelați găluștele pe tavă (nu le permiteți să se întărească în timpul înghețării sau se vor lipi împreună), îndepărtați-le odată înghețate și păstrați-le în congelator în punga de congelare cu fermoar timp de până la 3 luni.
Pentru a găti, aduceți 3 litri de apă la fierbere într-o oală.
Adăugați dupmling și fierbeți până când pielea este doar translucidă, 4 până la 6 minute.
Scoateți găluștele din apă cu lingură sau păianjen și serviți imediat cu sos de soia și oțet, dacă doriți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.