Găluște De Pește
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 88 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, amidon de porumb, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tocană de pește cu găluște Arepa, Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos), și Escabeche De Pescado (pește marinat sau pește murat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Treceți peștele printr-o mașină de tocat carne de două ori; ar trebui să fie foarte fin și neted. (Puteți utiliza un robot de bucătărie, deși poate fi mai dificil să obțineți o consistență lină în acest fel.)
Într-un castron mare, bateți ușor ouăle.
Adăugați amidonul de porumb, sarea, piperul și peștele și amestecați bine. Îndoiți ușor crema în amestecul de pește, încercând să nu dezumflați crema.
Cu o lingură, formați amestecul de găluște în bile mici.
Dacă serviți găluștele singure, aduceți la fierbere o oală cu apă sărată (sau stoc de pește).
Adăugați găluștele, reduceți focul și fierbeți timp de aproximativ 7 minute, până când sunt fierte.
Se scoate cu o lingură cu fante și se servește cu sos de B-chamel, dacă se dorește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.