Găluște De Mere Glazurate Cu Afine
Găluște de mere glazurate cu afine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 328 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, băutură cu suc de zmeură-afine, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Găluște De Mere Glazurate, Găluște de mere de afine cu sos Crimson, și Somon glazurat cu arțar Bourbon cu Chutney dulce de merișor-mere + cartofi prăjiți cu sare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Scoateți crusta din pungă; așezați pe suprafața de lucru. Cu foarfece de bucătărie sau cuțit, tăiați crusta în 8 pene.
Pentru fiecare găluște, așezați 2 pene de crustă împreună în puncte, puncte suprapuse de aproximativ 1/2 inch; apăsați pentru a sigila. Centrați 1 măr pe puncte suprapuse. Puneți aproximativ 1/2 lingură fiecare din crema de brânză și afine în centrul fiecărui măr.
Într-un castron mic, amestecați 1 lingură de zahăr și scorțișoara; presărați fiecare măr cu 1/4 linguriță amestec zahăr-scorțișoară. (Rezervă amestecul rămas.) Faceți 1 tăietură în fiecare pană de crustă de la măr la margine pentru a face 4 benzi pe măr. Benzi Separate suficient pentru spațiu uniform în jurul mărului. Aduceți benzi în jurul mărului, suprapunându-se și sigilând în partea de sus.
Așezați merele învelite într-un vas de copt din sticlă de 8 inci (2 litri).
Într-o cratiță de 1 litru, amestecați băutura cu suc și 2/3 cană de zahăr.
Se încălzește până la fierbere, amestecând bine pentru a dizolva zahărul.
Se toarnă peste merele învelite în vasul de copt.
Presărați merele cu amestecul rămas de zahăr-scorțișoară.
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când merele sunt aproape fragede și crusta este maro auriu intens.
Amestec de sos de lingură din vasul de copt peste fiecare măr; coaceți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când merele sunt fragede cu furculița. Se răcește cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Serviți sosul peste găluște.