Găluște de cartofi cu alune: Gnocchi în Salsa di Nocciole

Găluște de cartofi cu alune: Gnocchi în Salsa di Nocciole
Reteta găluște de cartofi cu alune: Gnocchi în Salsa di Nocciole ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 50 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 1754 calorii, 70g de proteine, și 106g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.8 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, boabe de piper, parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Gnocchi De Sfeclă Și Cartofi, Cu Alune, Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, și Găluște De Gnocchi De Pui.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Așezați alunele pe o tavă de foi și rumeniți-le la cuptor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească până când este confortabil să le manipulați, apoi alunecați-le din piele.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Așezați nucile într-o cratiță mică, cu fundul greu, turnați bulionul de pui și dați la fiert. Se fierbe 5 minute, apoi se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
În vasul unui robot de bucătărie, combinați nucile și stocul, mărul, smântâna grea și sarea și piperul, după gust. Se amestecă până se combină bine, dar nu complet omogen. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
7
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, așezați sosul de alune și aduceți la foc mic la foc mediu-mare, având grijă să nu-l ardeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Între timp, aruncați gnocchiul în apa clocotită și gătiți până când plutesc agresiv, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
9
Scurgeți gnocchiul, rezervând apa de gătit pentru paste și adăugați gnocchiul în tigaie. Aruncați la foc mare 1 minut pentru a acoperi, adăugând o stropire de apă de gătit pentru paste, dacă este necesar, pentru a împiedica și sosul ?strâns.?
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Se servește imediat garnisit cu brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
11
Fierbeți cartofii întregi până când sunt moi (aproximativ 45 de minute). În timp ce este încă cald, curățați și treceți prin moara de legume pe placa de paste curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
12
Setați 6 litri de apă să fiarbă într-o oală mare de spaghete. Configurați baie de gheață cu 6 căni de gheață și 6 căni de apă lângă apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
13
Faceți bine în centrul cartofilor și presărați peste tot cu făină, folosind toată făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
14
Așezați oul și sarea în centrul puțului și folosind o furculiță, amestecați în făină și cartofi, la fel ca prepararea pastelor normale. Odată ce oul este amestecat, aduceți aluatul împreună, frământând ușor până se formează o bilă. Frământați ușor încă 4 minute până când mingea este uscată la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Până La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 InchPână La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
15
Rotiți mingea de aluat de dimensiuni de baseball în dibluri cu diametrul de 3/4 inci și tăiați diblurile în bucăți lungi de 1 inch. Scutura bucăți de pe furculiță sau partea concavă de brânză răzătoare până diblu este terminat. Aruncați aceste bucăți în apă clocotită și gătiți până când plutesc (aproximativ 1 minut). Între timp, continuați cu aluatul rămas, formând dibluri, tăind în bucăți de 1 inch și îndepărtând furculița. Ca gnocchi plutesc la partea de sus a apei de fierbere, scoateți-le la baie de gheață. Continuați până când toate au fost răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Până La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 InchPână La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
La 8 PruneLa 8 Prune
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
16
Lăsați să stea câteva minute în baie și să se scurgă din gheață și apă. Aruncați cu 1/2 cană ulei de canola și depozitați acoperit la frigider până la 48 de ore până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
17
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
18
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
19
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite din fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți căldura și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, ocazional degresând excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
21
Scoateți de pe foc, strecurați și apăsați solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Refrigerați stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Revista